Concertul Guess Who&Spike la Cluj

Pe la 11 ajung si yo cu Victor la Ring unde dam de o multime care se inghesuia sa intre, deja mi-a pierit chefu de concert, cand vedeam numa fakeri,cocalari in jurul meu. Ok,pana acum e bine…

Intram in club… foarte multa lume, cocalari deghizati in rapperi( cu tricou Guess Who) si pitipoance peste tot, iar cireasa de pe tort: house:(sau minimal,sau ce dracu e ala). Bun….Incepeam sa am senzatia aia de dezamagire,adica plm rip hip-hop.

Stam o juma de ora, asteptand sa faca vreun dj vreun warm-up…da de unde? Toti se fatzaiau pa house,ca doar e la moda. Aaa si sa fim si supercool tricou cu guess who,doar sa vada lumea ca suntem rapperi(de fapt fakeri),nu?

Ba,si asa asteptam si ma uitam in jur,ce dracu caut aici? La un moment dat,ma apuca starea de boreala cand vad 2-3 pusti cu ochelari de soare…Asta langa mine,super nervos si el, iar la intrare unii isi cereau banii inapoi(respect pentru ei) in timp ce in club toti o ardeau pa house.

Si dintr-o data pe la 1 apare dj-ul, bagand ceva rap supercomercial,dar pentru mine era oxigen,dupa ce m-am inecat cu house.

Deja nu mai aveam niciun chef de concert, cand a aparut Spike si Guess Who pa scena. Incercam sa nu ma uit in jur, ca sa nu-mi piara de tot cheful. Despre cei doi?Au fost super ok, mi-a placut rau concertu lor… Au cantat piese noi, piese mai vechi,precum Extrema zilei sau Bizar. Deci tot respectu pt cei doi! Iata si un video,sa vezi cam ce s-a intamplat aseara:

Oricum, bine zice Guess Who ca nu ne-am nascut in locul potrivit..S-a adeverit aseara…

La final,ce sa sciu,plm. Daca puteti, mergeti la concertu lor cand vin la voi in oras,da numa dupa 12 mergeti,ca in rest nu se merita!Am iesit……

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: