Archive for April 14, 2009

Grandmaster Flash-The Bridge:Concept of a culture

Posted in Hip-Hop, New on April 14, 2009 by mcasz

Aseara survolam si yo pe google si am dat de noul album al batranului dj Grandmaster Flash. Dupa 20 de ani,iata ca unul dintre nasii hip-hopului revine cu un cacat nou,lansat in februarie. Albumul contine 19 piese si artisti precum Snoop Dogg,Busta Rhymes,KRS-One…Cred ca merita sa faceti rost de album.Yo am ascultat cateva piese si mi se par extraordinare!



01. Welcome
02. Shine All Day feat. Q-Tip, Jumz & Kel Spencer & Jumz
03. We Speak Hip Hop feat. Afasi, Kase-O, Maccho, Abass & KRS-One
04. Here Comes My DJ feat. DJ Kool & DJ Demo
05. Bounce Back feat. Busta Rhymes
06. Swagger feat. Red Café, Snoop Dogg & Lynn Carter
07. What If feat. KRS-One
08. Unanswered (Interlude)
09. Tribute To The Breakdancer feat. MC Supernatural
10. Grown & Sexy feat. Mr Cheeks
11. When I Get There feat. Big Daddy Kane & Hedonis Da Amazon
12. Connection (Interlude)
13. I Got Sumthin’ To Say feat. Lordikim Allah, J-Flo & Almighty Thor
14. Can I Take You Higher feat. Mr Cheeks, Grandmaster Caz & Tito
15. Unpredictable feat. Syndee & Big Daddy Kane
16. Those Chix feat. Byata, Princess Superstar & Hedonis Da Amazon
17. Bronx Bombers feat. Lordikim Allah, Almighty Thor & Mann Child
18. Zuka The Sound (Interlude)
19. Oh Man feat. Syndee & Natacha Atlas