Javier Mojica

Javier Mojica….Un talent innascut,un jucator care intr-adevar iubeste foarte mult baschetul si totodata a avut o copilarie grea.Am scris acest articol despre el,pentru ca merita din plin si este unul dintre jucatorii baschetului pe care il respect foarte mult si de ce nu,este favoritul meu!

A copilarit intr-un oras numit Massachusetts,avand de suferit in anii copilariei.Mama ei,Nancy Mojica afirma ca a trait in concubinaj ku un tip foarte dur,cea ce a determinat-o sa foloseasca droguri.Mama ei,vroiand sa scape de viata mizerabila a incercat sa se sinucida prin spanuzare,dar Javier a observat-o salvand-o de la sinucidere.Mama ei a declarat: ”Dintr-un pusti de 10 ani a devenit dintr-odata un barbat,spunandu-mi:Nu te pot pierde”

Mama lui l-a fortat sa locuiasca ku prietenii lui,k sa nu vada prostiile fakute de iubitul acesteia.Javier a descoperit pasiunea pt basket,spunand k basketul il scapa de toate grijile si toate problemele familiare.

El devine jucatorul echipei Central Conneticut State,unde castiga campionatul si devine jucatorul anului.Viatza mamei lui s-a schimbat,ea devenind o persoana crestina si gasindu-si un barbat de treaba.Pentru Javier,mama lui inseamna tot….

El a devenit jucatorul Gazului Metan in 2007.A fost cel mai bun jukator al Mediasului,dar din pacate iarna asta a trebuit sa plece,din cauza unor probleme familiare:-(

El va ramane intotdeauna in amintirea suporterilor Gazului.

Advertisements

3 Responses to “Javier Mojica”

  1. cu siguranta javier mojica a fost cel mai bun jucator din istoria basketului mediesan. Sunt zvonuri ca se va intoarce anul viitor. Stie cineva ceva mai concret? Momentan joaca undeva?
    merci

  2. da,joaka la o echipa necunoscuta(chiar amatoare kred) dar numai sezonul asta…el mi-a spus k s-ar putea sa se intoarca,dar slabe sanse

  3. cronicaru Says:

    eu stiam ca joaca in polonia, si inca foarte bine…..daca il aduc inapoi prindem playofful

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: